ГоловнаПроєкти регуляторних актів04.06.2021, 16:40

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку застосування Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей фінансових санкцій (штрафів), передбачених статтями 58 та 59 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор»

Повідомляємо про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку застосування Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей фінансових санкцій (штрафів), передбачених статтями 58 та 59 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» (далі – проєкт постанови) розробленого на виконання частини десятої статті 58 Закону, абзацу третього підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 891.

Метою прийняття проєкту постанови є необхідність необхідність унормування порядку та умов застосування КРАІЛ фінансових санкцій (штрафів), передбачених статтями 58 та 59 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов'язковим зазначенням усіх аргуметів, обгрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 30 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ у паперовій формі на поштову адресу: вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001 або в електронній формі у форматі .doc на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...