ГоловнаПроєкти регуляторних актів08.09.2023, 15:31

Доопрацьований проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функціонування публічних електронних реєстрів у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері»

Повідомляємо про оприлюднення доопрацьованого проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функціонування публічних електронних реєстрів у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері» (далі – проєкт Закону), розробленого з метою приведення законодавчих актів у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері у відповідність до вимог Закону України «Про публічні електронні реєстри».

Проєктом Закону передбачається внести зміни до Законів України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» та «Про державні лотереї в Україні» в частині визначення положень, передбачених частиною другою статті 26 Закону України «Про публічні електронні реєстри», а також оптимізації кількості реєстрів, повноваження щодо ведення яких покладено на КРАІЛ відповідно до вимог законодавства, шляхом їх об’єднання.

Проєкт Закону доопрацьовано за результатами урахування зауважень та пропозицій заінтересованих органів.

Доопрацьований проєкт Закону розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua  (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...