ГоловнаПроєкти регуляторних актів08.11.2022, 10:46

Доопрацьований проєкт Закону України «Про особливості здійснення державного регулювання у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері під час дії правового режиму воєнного стану»

Повідомляємо про оприлюднення доопрацьованого проєкту Закону України «Про особливості здійснення державного регулювання у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері під час дії правового режиму воєнного стану» (далі – проєкт Закону) розробленого з метою вирішення проблемних питань, які виникають під час ліцензування у сфері організації та проведення азартних ігор, а також у лотерейній сфері в період дії правового режиму воєнного стану.

Проєктом Закону пропонується врегулювати особливості провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану, зокрема, щодо зупинення/поновлення дії ліцензії за заявою ліцензіата, заміни пошкодженого/зруйнованого внаслідок військової агресії грального обладнання, можливості відстрочення внесення щорічної плати за ліцензію на період дії воєнного стану тощо. Проєкт Закону має на меті підтримку суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор, а також у лотерейній сфері, та надання їм додаткових гарантій провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану.

Проєкт Закону доопрацьовано за результатами врахування зауважень та пропозицій громадськості, що надійшли в період проведення електронних консультацій та заінтересованих органів.

Доопрацьований проєкт Закону розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ  у рубриці «Проєкти регуляторних актів» підрозділу «Регуляторна діяльність та консультації з громадськістю» розділу «Діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua  (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...