ГоловнаПроєкти регуляторних актів01.08.2022, 13:36

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Закону України «Про особливості здійснення державного регулювання у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері під час дії правового режиму воєнного стану»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту Закону України «Про особливості здійснення державного регулювання у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері під час дії правового режиму воєнного стану» (далі – законопроєкт), розробленого з метою вирішення проблемних питань, які виникають під час ліцензування у сфері організації та проведення азартних ігор, а також у лотерейній сфері в період дії правового режиму воєнного стану.

Законопроєктом пропонується врегулювати особливості провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану, зокрема, щодо зупинення/поновлення дії ліцензії за заявою ліцензіата, заміни пошкодженого/зруйнованого внаслідок військової агресії грального обладнання, можливості відстрочення внесення щорічної плати за ліцензію на період дії воєнного стану тощо. Законопроєкт має на меті підтримку суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор, а також у лотерейній сфері, та надання їм додаткових гарантій провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану.

Дія законопроєкту поширюватиметься на організаторів азартних ігор та операторів державних лотерей, які здійснюють діяльність в умовах дії правового режиму воєнного стану.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до законопроєкту (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 590 57 19.

Відповідальна особа — Олена Кричевська, начальник відділу нормативно-правового регулювання департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Консультації з громадськістю».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...