ГоловнаПроєкти регуляторних актів11.08.2022, 09:42

Доопрацьований проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та «Про затвердження Порядку відшкодування фінансової шкоди внаслідок бездіяльності організатора азартних ігор»

Повідомляємо про оприлюднення доопрацьованого проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку відшкодування фінансової шкоди внаслідок бездіяльності організатора азартних ігор» (далі – проєкт рішення), розробленого на виконання абзацу другого пункту 3 частини другої статті 16 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», яким визначено, що організатор азартних ігор, який не забезпечив неможливість участі в азартних іграх осіб, участь яких в таких іграх заборонена цим та іншими законами, зобов’язаний відшкодувати таким особам на їх вимогу або на вимогу членів сім’ї таких осіб фінансову шкоду в розмірі десятикратного розміру програшу, що заподіяна зазначеним особам внаслідок такої бездіяльності організатора азартних ігор. Також відповідно до зазначеного положення Закону порядок відшкодування фінансової шкоди встановлюється КРАІЛ.

Проєкт рішення доопрацьовано за результатами зауважень та пропозицій, що надійшли від Міністерства соціальної політики України та в період проведення електронних консультацій з громадськістю.

Доопрацьований проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі (обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту постанови з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій разом з протоколом розбіжностей) на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...