ГоловнаПроєкти регуляторних актів25.08.2021, 16:47

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей», розробленого відповідно до пункту 4 частини тридцятої статті 7 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», Положення про відомчі заохочувальні відзнаки, затвердженого Указом Президента України від 30.05.2012 № 365, абзацу третього підпункту 1 пункту 4 та підпункту 4 пункту 20 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 891.

Проєктом рішення визначається процедура встановлення відомчих заохочувальних відзнак (Подяка КРАІЛ та Почесна грамота КРАІЛ) з метою заохочення та відзначення особистих трудових досягнень у професійній, службовій діяльності, за бездоганну державну службу, за особливі заслуги під час виконання службових обов’язків працівників КРАІЛ.

Дія рішення поширюватиметься на фізичних осіб – працівників КРАІЛ.

Прийняття проєкту рішення не матиме негативних наслідків для ринкового середовища, не вплине на рівень захисту прав та інтересів суб’єктів господарювання і громадян.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 234 50 05.

Прізвище, ім’я відповідальної особи — Скоробагатько Тарас, головний спеціаліст відділу стандартів ліцензування та сертифікації департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Консультації з громадськістю».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...