ГоловнаЕлектронні консультації15.02.2024, 14:28

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій із громадськістю щодо проєкту рішення КРАІЛ «Про затвердження Змін до Порядку формування і ведення Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту рішення КРАІЛ «Про затвердження Змін до Порядку формування і ведення Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх» (далі – проєкт рішення), розробленого з метою приведення нормативно-правових актів КРАІЛ у відповідність із Законом України від 22 листопада 2023 року № 3498-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення державного регулювання ринків фінансових послуг».

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення, — (044) 590 57 13.

Відповідальна особа — Вікторія Кобець, заступник директора департаменту – начальник відділу стандартів ліцензування та сертифікації  департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій із громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ у рубриці «Консультації з громадськістю».

Проєкт рішення

Зміни до Порядку формування і ведення Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Звіт про результати проведення громадського обговорення

Протокол розбіжностей

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...