ГоловнаЕлектронні консультації29.06.2021, 16:51

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Положення про отримання, обробку та реагування на отримані повідомлення про порушення у сфері азартних ігор»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Положення про отримання, обробку та реагування на отримані повідомлення про порушення у сфері азартних ігор», розробленого відповідно до частини двадцятої статті 16 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Проєктом рішення пропонується визначити процедуру отримання повідомлень про порушення у сфері азартних ігор, що надходять за допомогою спеціальної електронної форми, розміщеної на вебсайті КРАІЛ та телефонної «гарячої лінії» КРАІЛ.

Дія проєкту рішення поширюватиметься на фахівців КРАІЛ та фізичних осіб.

Прийняття проєкту рішення дозволить забезпечити можливість участі фізичних осіб у встановлені фактів, які свідчать про порушення суб’єктом господарювання, що здійснює діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор, законодавства про азартні ігри.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з  протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 234 50 05.

Прізвище, ім’я відповідальної особи — Пилипак Алла, головний спеціаліст відділу законодавчого регулювання та імплементації норм ЄС.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Електроні консультації».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...