ГоловнаПроєкти регуляторних актів22.07.2022, 14:51

Доопрацьований проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку недопуску до участі в азартних іграх осіб, яким обмежено доступ до участі в азартних іграх, та осіб, у яких виражена ігрова залежність (лудоманія)»

Повідомляємо про оприлюднення доопрацьованого проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку недопуску до участі в азартних іграх осіб, яким обмежено доступ до участі в азартних іграх, та осіб, у яких виражена ігрова залежність (лудоманія)» (далі – проєкт рішення) розробленого на виконання пункту 2 частини другої статті 16 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» та абзацу третього підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891, якими визначено, що з метою мінімізації негативного впливу азартних ігор організатори азартних ігор зобов’язані дотримуватися принципів відповідальної гри, зокрема у випадках та порядку, встановлених Уповноваженим органом, не допускати до участі в азартних іграх осіб, яким обмежено доступ до участі в азартних іграх, та осіб, у яких виражена ігрова залежність (лудоманія).

Проєктом рішення пропонується затвердити Порядок недопуску до участі в азартних іграх осіб, яким обмежено доступ до участі в азартних іграх, та осіб, у яких виражена ігрова залежність (лудоманія).

Проєкт рішення доопрацьовано за результатами зауважень та пропозицій, що надійшли від заінтересованих органів, зокрема Міністерства охорони здоров’я України та в період проведення електронних консультацій з громадськістю.

Доопрацьований проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11;

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...