ГоловнаПроєкти регуляторних актів18.06.2021, 10:30

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку направлення та виконання вимог щодо обмеження доступу на (з) території України до вебсайту або його частини»

Повідомляємо про початок проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення «Про затвердження Порядку направлення та виконання вимог щодо обмеження доступу на (з) території України до вебсайту або його частини», розробленого на виконання вимог пункту 17 частини першої статті 8 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Проєкт рішення визначає механізм направлення та виконання вимоги КРАІЛ особі, яка через вебсайт організовує, провадить чи надає доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії та постачальнику послуг хостингу (зберігання інформації), на технічних засобах якого організовуються, провадяться азартні ігри чи надається доступ до них без відповідної ліцензії щодо обмеження доступу на (з) території України до такого вебсайту або його частини.

Дія рішення поширюватиметься на осіб, які через вебсайт організовують, провадять чи надають доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії та суб’єктів господарювання — постачальників послуг хостингу (зберігання інформації), на технічних засобах яких розміщений вебсайт або його частина, з використанням якого організовуються, проводяться азартні ігри чи надається доступ до них без відповідної ліцензії.

Прийняття проєкту рішення дозволить забезпечити припинення організації та проведення азартних ігор в мережі Інтернет особами без відповідної ліцензії, а також оприлюднення інформації про таких осіб. Реалізація проєкту рішення не матиме негативного впливу на ринкове середовище, забезпечить захист прав та інтересів суб’єктів господарювання, громадян і держави.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 234 50 05.

Прізвище, ім’я відповідальної особи — Пилипак Алла, головний спеціаліст відділу законодавчого регулювання та імплементації норм ЄС департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Консультації з громадськістю».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...