ГоловнаЕлектронні консультації19.03.2024, 16:48

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій із громадськістю щодо проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державні лотереї в Україні»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державні лотереї в Україні» (далі – проєкт Закону), розробленого з метою вдосконалення державного регулювання в лотерейній сфері та створення сприятливих конкурентних умов для розвитку лотерейного ринку.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту Закону (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом із протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення, – (044) 590-57-13.

Відповідальна особа – Олена Лепіска, заступник директора департаменту – начальник відділу законодавчого регулювання та імплементації норм ЄС департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій із громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ у рубриці «Консультації з громадськістю».

Проєкт Закону

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Звіт про результати проведення громадського обговорення

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...