ГоловнаЕлектронні консультації14.12.2022, 17:18

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 р. № 314»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 р. № 314» (далі – проєкт постанови), з метою забезпечення у повному обсязі надходжень до Державного бюджету щорічної плати за ліцензії у сфері з організації та проведення азартних ігор.

Проєктом постанови пропонується врегулювати питання здійснення під час дії правового режиму воєнного стану плати за ліцензії у сфері з організації та проведення азартних ігор, як джерела надходжень до спеціального фонду Державного бюджету України, що можуть бути спрямовані на відновлення України та ліквідацію наслідків збройної агресії російської федерації.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту постанови (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 590 57 19.

Відповідальна особа — Олена Кричевська, начальник відділу нормативно-правового регулювання департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Консультації з громадськістю».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...