ГоловнаПроєкти регуляторних актів05.09.2023, 08:17

Доопрацьований проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку функціонування Державної системи онлайн-моніторингу»

Повідомляємо про оприлюднення доопрацьованого проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку функціонування Державної системи онлайн-моніторингу» (далі – проєкт постанови), розробленого на виконання частини третьої статті 12 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», якою визначено, що функціонування, експлуатація, технічний супровід, перелік користувачів та обсяг прав доступу для різних користувачів Державної системи онлайн-моніторингу (далі – ДСОМ), порядок взаємодії ДСОМ, організаторів азартних ігор і КРАІЛ визначається порядком функціонування Державної системи онлайн-моніторингу, що затверджується Кабінетом Міністрів України.

Проєкт постанови має на меті зокрема, забезпечити безперешкодну цілодобову в режимі реального часу передачу та прийом даних, фіксацію в режимі реального часу кожної операції з прийняття ставки, виплати виграшу (призу), здійснення виплати, обробки, обліку, накопичення та зберігання інформації про зареєстровані ставки та/або суми придбаних гравцем ігрових замінників гривні, що обліковуються на клієнтських рахунках таких гравців, виплачені виграші, форму розрахунків з гравцями.

Проєкт постанови доопрацьовано за результатами урахування зауважень та пропозицій заінтересованих органів та громадськості.

Доопрацьований проєкт постанови розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua  (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...