ГоловнаПроєкти регуляторних актів17.01.2023, 11:54

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 р. № 314»

Повідомляємо про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 р. № 314» (далі – проєкт постанови) розробленого з метою забезпечення у повному обсязі надходжень до Державного бюджету щорічної плати за ліцензії у сфері з організації та проведення азартних ігор.

Проєктом постанови пропонується внести зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 року № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану», передбачивши, що дія підпункту 5 пункту 1 цієї постанови не поширюється на сферу організації та проведення азартних ігор в частині відстрочення чергових платежів за них на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення чи скасування. Проєкт має на меті забезпечення наповнення спеціального фонду державного бюджету за рахунок щорічної плати за ліцензії у сфері з організації та проведення азартних ігор, в тому числі плати за другий рік дії ліцензій, а також підвищення рівня платіжної дисципліни організаторів азартних ігор в частині виконання зобов’язань перед державою, встановлених статтями 49, 52-57 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Проєкт постанови розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у рубриці «Проєкти регуляторних актів» підрозділу «Регуляторна діяльність та консультації з громадськістю» розділу «Діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua  (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...