ГоловнаНовини міжнародного співробітництва12.01.2023, 13:04

Міжнародна співпраця КРАІЛ у 2022 році: розширення партнерства

Діяльність Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей спрямована зокрема й на поглиблення міжнародного співробітництва.

Хоч у 2022 році на це вплинула військова агресія росії проти України, але КРАІЛ продовжила налагоджувати співпрацю, брати участь у заходах для органів-регуляторів сфери, долучатися до робочих груп з різних питань.

Тож за рік міжнародного співробітництва:

  • лютий — КРАІЛ була прийнята до організації європейських органів-регуляторів GREF (Gaming Regulators European Forum);
  • червень — КРАІЛ долучилася до міжнародної щорічної конференції Європейського форуму регуляторів азартних ігор в м. Вісбаден (Німеччина) для регуляторів у сфері азартних ігор та лотерей. Представники європейських регуляторів обговорювали нові тенденції і питання організації та регулювання азартних ігор у країнах Європи;
  • початок липня — КРАІЛ стала членом Міжнародної асоціації регуляторів азартних ігор IAGR (International Association of Gaming Regulators) на основі взаємного членства;
  • липень — Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей і Служба контролю за азартними іграми Міністерства фінансів Литовської Республіки підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. Це сприятиме ширшому двосторонньому співробітництву: регулятори здійснюватимуть обмін правовою інформацією та практиками у сфері розробки і реалізації профільного законодавства, а також проведення спільних заходів (семінари, конференції, навчання тощо).
    Також
    у липні з ініціативи КРАІЛ та за участі представників громадськості було проведено онлайн-зустріч з метою ознайомлення з досвідом Комісії з азартних ігор Великої Британії щодо ліцензування діяльності з розробки програмної продукції для азартних ігор та організації контролю за цією сферою.
  • починаючи з осені 2022 року представники КРАІЛ на постійній основі долучаються до онлайн-засідань робочої групи GREF з питань правозастосування. У таких зустрічах беруть участь представники органів-регуляторів з Польщі, Великобританії, Німеччини, Франції, Угорщини, Нідерландів, Швеції, Норвегії, Бельгії, Болгарії, Данії, Естонії, Литви.

int relations 2022.png

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...