ГоловнаНовини міжнародного співробітництва08.12.2023, 14:50

КРАІЛ взяла участь у черговому засіданні робочої групи Європейського форуму регуляторів азартних ігор (GREF)

5 грудня 2023 року представники Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей взяли участь у черговому онлайн-засіданні робочої групи Європейського форуму регуляторів азартних ігор (Gaming Regulators European Forum) з правозастосування EWG (Enforcement Working Group) у сфері азартних ігор.

Під час зустрічі учасники представили останні розробки та напрацювання з питань державного регулювання господарської діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.

Зі свого боку представники КРАІЛ поінформували європейських колег про поточний стан та виклики у сфері азартних ігор та лотерей в умовах триваючої військової агресії російської федерації проти України, зокрема щодо:

  • видачі нових ліцензій у сфері азартних ігор;
  • відновлення позапланових заходів державного нагляду (контролю) за ринком азартних ігор;
  • участі КРАІЛ у формуванні, реалізації та моніторингу ефективної державної санкційної політики з питань, що належать до її компетенції;
  • набуття КРАІЛ повноважень щодо забезпечення контролю за дотриманням законодавства України про рекламу у сфері азартних ігор.

Довідково. Gaming Regulators European Forum (GREF) – європейський форум регуляторів грального бізнесу, на якому представники відповідних органів обмінюються практичним досвідом та обговорюють формування політики у сфері регулювання азартних ігор та лотерей. У лютому 2022 року КРАІЛ було прийнято до організації європейських органів-регуляторів (GREF), а у квітні 2022 року КРАІЛ стала її членом.

 

msg368131988-25100.jpg

msg1542012169-25106.jpgmsg1542012169-25105.jpg

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...