ГоловнаНовини міжнародного співробітництва02.12.2022, 09:22

КРАІЛ обговорила питання правозастосування у сфері гемблінгу в межах робочої групи GREF

28 листопада відбулося чергове засідання робочої групи GREF (Gaming Regulators European Forum) з питань правозастосування у сфері азартних ігор.

Зустріч проводилася у гібридному форматі. До неї долучилися представники органів-регуляторів з таких країн: Україна, Польща, Німеччина, Франція, Угорщина, Нідерланди, Швеція, Норвегія, Бельгія, Болгарія.

На зустрічі учасники робочої групи обговорили:

  • остаточні зауваження щодо підписання спільної заяви регуляторів, після врахування усіх зауважень;
  • можливі способи боротьби із рекламою нелегальних операторів у соціальних мережах;
  • пошуки шляхів ефективного блокування нелегальних вебсайтів операторів азартних ігор.

Також учасники продовжили опрацьовувати питання щодо обміну між регуляторами списками операторів азартних ігор, які мають ліцензію. Зокрема, вони наголосили на необхідності подальшої розробки критеріїв законодавчого розуміння ліцензованих та неліцензованих операторів азартних ігор у різних країнах.

Довідково. Європейський форум регуляторів грального бізнесу/Gaming Regulators European Forum (GREF) — форум, на якому європейські регулятори азартних ігор та лотерей можуть обмінюватися думками та актуальною інформацією, а також обговорювати і формувати політику з питань регулювання азартних ігор та лотерей. В лютому 2022 року КРАІЛ стала членом GREF. На початку війни Комісія звернулася листом з проханням підтримати Україну в її боротьбі з росією та розповсюдити серед усіх учасників форуму інформацію щодо російської агресії в Україні. КРАІЛ отримала позитивну відповідь та поширення інформації, а також цілковиту підтримку від спільноти GREF.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...