ГоловнаНовини міжнародного співробітництва25.11.2021, 14:24

КРАІЛ взяла участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Геймінг Індустрія»

Представники Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей долучилися до Міжнародної спеціалізованої виставки «Геймінг Індустрія», де презентували позицію щодо взаємодії з бізнесом. У заході взяли участь Голова КРАІЛ Іван Рудий та перший заступник голови Консультаційно-експертної ради КРАІЛ Борис Баум.

У рамках виставки було проведено круглий стіл «Гральний бізнес в Україні. Діалог між державою та бізнесом», під час якого представники КРАІЛ та бізнесу обговорили головні досягнення та цілі у взаємодії.

За словами Івана Рудого, така комунікація допомагає розглянути усі аспекти грального ринку та надати відповіді на найбільш актуальні питання, пов’язані зі сферою азартних ігор. «Не є секретом, що нашою головною метою залишається детінізація та впровадження прозорих правових, економічних, соціальних та організаційних умов діяльності у сфері азартних ігор. Становлення такого формату ринку і логічного розвитку можна досягти лише спільно, завдяки взаємодії регулятора та представників грального бізнесу», – зазначив Голова Комісії.

Додамо, що на виставці розташований стенд КРАІЛ, де кожен має можливість поставити питання, що цікавлять, а також дізнатися тенденції грального ринку з боку держави.

Захід триватиме до 26 листопада включно у Міжнародному виставковому центрі.

GI 1.JPG GI 2.JPG 

GI 4.JPG

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...