ГоловнаНовини міжнародного співробітництва07.04.2022, 13:13

КРАІЛ звернулася до гемблінгових організацій IAGR та GREF щодо підтримки України

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей звернулася до Міжнародної асоціації регуляторів азартних ігор (IAGR) та Європейського форуму регуляторів азартних ігор (GREF) щодо підтримки України.

У листах до організацій КРАІЛ наголосила на необхідності підтримки України, адже рф вдалася до неприпустимого у ХХІ столітті — повномасштабного вторгнення в суверенну державу.

Міжнародні інституції засуджують військову агресію росії та вживають відповідних заходів, зокрема у сфері безпекової та економічної допомоги, а також дипломатичної, політичної та іншої підтримки.

Зокрема, для КРАІЛ, як державного регулятора, як ніколи важливе і нагальне питання щодо залучення до міжнародної спільноти. Адже членство та співробітництво з IAGR і GREF сприяє обміну досвідом та інформаційній підтримці, а також є дружнім кроком на підтримку економіки України та її майбутньої розбудови.

Також КРАІЛ закликала організації долучатися до заходів з підтримки України усіма можливими та доступними способами, зокрема сприяти інформаційній та практичній підтримці нашої держави.

Адже спільні зусилля з протидії державі-агресору — безцінні, та з кожним кроком наближають Україну до перемоги.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...