ГоловнаНовини міжнародного співробітництва31.05.2022, 21:00

КРАІЛ долучилася до міжнародної конференції Європейського форуму регуляторів грального бізнесу

Сьогодні розпочалася міжнародна конференція в м. Вісбаден (Німеччина) для регуляторів у сфері азартних ігор, організатором якої є Європейський форум регуляторів грального бізнесу (GREF — Gaming Regulators European Forum).

Впродовж 31 травня — 2 червня 2022 року представники європейських регуляторів  обговорюватимуть нові тенденції та питання організації та регулювання азартних ігор у країнах Європи, братимуть участь у тематичних обговореннях і стратегічних сесіях.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей у складі: в.о. Голови КРАІЛ Олени Водолажко, членкині КРАІЛ Христини Дутки та керівника апарату КРАІЛ Ірини Бойко, на заході представляє українську сторону.

В лютому 2022 року КРАІЛ стала членом Європейського форуму регуляторів грального бізнесу/ Gaming Regulators European Forum (GREF) – форуму, на якому європейські регулятори азартних ігор та лотерей можуть обмінюватися думками та актуальною інформацією, а також обговорювати і формувати політику з питань регулювання азартних ігор та лотерей. Наразі членами GREF є органи-регулятори із 42 країн.

-5237944447377981543_121.jpg

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...