ГоловнаНовини міжнародного співробітництва03.06.2022, 17:00

КРАІЛ представила Україну на форумі GREF: результати конференції органів-регуляторів сфери азартних ігор

Українська делегація Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей долучилася до щорічної конференції Gaming Regulators European Forum, що проходила з 31 травня по 2 червня 2022 року в м. Вісбаден (Німеччина).

Загалом у конференції взяли участь більше ніж 60 учасників з 25 країн. Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей представляли: в.о. Голови КРАІЛ Олена Водолажко, член КРАІЛ Христина Дутка та керівник апарату КРАІЛ Ірина Бойко.

За час проведення заходу делегація КРАІЛ взяла участь у робочих групах за темами: штучний інтелект, поведінковий аналіз, регуляторний досвід, останні події у сфері регулювання азартних ігор та лотерей у Європі. Делегації органів-регуляторів інших держав презентували доповіді з питань тенденцій розвитку сфери регулювання азартних ігор та лотерей. Делегація КРАІЛ також долучилася до інтерактивного обговорення стратегій правозастосування з метою ознайомлення з іноземним досвідом в цьому аспекті.

В рамках міжнародної конференції GREF була проведена зустріч з представниками органів регулювання сфери азартних ігор Литви, Латвії, Франції, Норвегії, Швеції та Чехії. Делегації обговорили головні проблеми і виклики, які постають перед сферою азартних ігор та лотерей, а також подальші кроки щодо співробітництва та обміну досвідом у різних форматах.

З представниками органу-регулятора Мальти українська делегація обговорила продовження двостороннього співробітництва. Крім того, була проведена ділова зустріч з президентом IAGR (International Association of Gambling Regulators), на якій сторони обговорили можливе членство КРАІЛ та майбутню співпрацю.

Представниці КРАІЛ під час форуму висвітлювали актуальну ситуацію в Україні, розповідали про наполегливу боротьбу та спротив українців російським окупантам. Спікери та учасники конференції активно привітали українську делегацію й зазначили, що підтримують Україну і намагатимуться докладати усіх зусиль для допомоги та перемогти у війні з росією. Ми вдячні спільноті GREF за потужну підтримку та послідовну позицію!

Довідка. Європейський форум регуляторів грального бізнесу/Gaming Regulators European Forum (GREF) — форум, на якому європейські регулятори азартних ігор та лотерей можуть обмінюватися думками та актуальною інформацією, а також обговорювати і формувати політику з питань регулювання азартних ігор та лотерей. В лютому 2022 року КРАІЛ стала членом GREF. На початку війни Комісія звернулася листом з проханням підтримати Україну в її боротьбі з росією та розповсюдити серед усіх учасників форуму інформацію щодо російської агресії в Україні. КРАІЛ отримала позитивну відповідь та поширення інформації, а також цілковиту підтримку від спільноти GREF.

Міжнародна асоціація регуляторів азартних ігор/International Association of Gambling Regulators (IAGR) — міжнародна асоціація регуляторів азартних ігор, до складу якої входять представники організацій з усього світу, що регулюють азартні ігри для підвищення ефективності та дієвості регулювання цієї сфери.

photo_2022-06-03_15.25.28.jpegphoto_2022-06-03_15.25.36.jpegphoto_2022-06-03_15.25.42.jpegphoto_2022-06-03_15.25.39.jpegphoto_2022-06-03_15.25.32.jpeg

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...