ГоловнаЕлектронні консультації18.10.2021, 17:49

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження форми посвідчення розповсюджувача державної лотереї»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження форми посвідчення розповсюджувача державної лотереї» (далі – проєкт рішення), розробленого на виконання вимог частини третьої статті 9 Закону України «Про державні лотереї в Україні» (далі – Закон) та абзацу вісімнадцятого підпункту 2 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891 (далі – Положення).

Метою прийняття проєкту рішення є затвердження форми посвідчення розповсюджувача державної лотереї для юридичних або фізичних осіб, які мають право здійснювати розповсюдження державної лотереї за наявності посвідчення, виданого оператором державних лотерей.

Прийняття проєкту рішення забезпечить реалізацію вимог Закону, Положення та надасть право розповсюджувачам державних лотерей виконувати функції передбачені частиною першою статті 9 Закону.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 590 57 13.

Прізвище, ім’я відповідальної особи — Сапоненко Тетяна, начальник відділу стандартів оцінки ризиків, методології інспекційних перевірок, заходів реагування та впливу департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Електроні консультації».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...