ГоловнаЦікаві статті06.09.2023, 15:00

КРАІЛ про захист прав гравців

Захист прав громадян та реагування на можливі порушення законодавства організаторами азартних ігор є пріоритетним напрямом роботи Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

За 8 місяців 2023 року до КРАІЛ надійшло 1617 звернень громадян, з яких 474 – повідомлення про можливі порушення у сфері азартних ігор.

За результатом розгляду таких повідомлень КРАІЛ підготувала кілька порад, що допоможуть гравцям захистити свої права у спірних ситуаціях:

  1. Переконайтесь, що організатор азартних ігор проводить діяльність на підставі ліцензії, виданої КРАІЛ.

  2. Уважно ознайомтесь з правилами азартної гри, особливу увагу приділіть правилам поповнення рахунку, здійснення ставок, виплати (повернення) коштів, а також правилам нарахування бонусів та їх відіграшу.

  3. Фіксуйте важливі моменти процесу участі в азартній грі, зокрема:

  • збережіть повідомлення про реєстрацію акаунту, проходження ідентифікації (верифікації), історії поповнення рахунку, виплати коштів, переписку своїх звернень з приводу спірних ситуацій та отриманих відповідей;

  • при внесенні коштів у касу вимагайте надання та зберігайте касові чеки;

  • робіть та зберігайте скріншоти чи фотографії виграшних комбінацій (крім самої комбінації бажано зафіксувати повну назву слоту та номер ігрового раунду, доменне ім’я вебсайту чи номер ігрового автомату).

Наявність таких відомостей дозволить КРАІЛ якісно та ефективно захистити права гравців.

Нагадуємо, що повідомити про порушення у сфері азартних ігор можна шляхом заповнення спеціальної форми на вебсайті КРАІЛ або іншим зручним для вас способом, детальніше за посиланням.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...