ГоловнаПроєкти регуляторних актів29.09.2023, 13:20

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку отримання інформації Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей»

Повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку отримання інформації Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей» (далі – проєкт рішення), розробленого з метою визначення процедури отримання КРАІЛ необхідної для виконання своїх повноважень інформації.

Проєктом рішення передбачається затвердити Порядок отримання інформації Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей, яким визначаються:

процедура надсилання КРАІЛ запитів на отримання необхідної для виконання своїх повноважень інформації від організаторів азартних ігор та надання організаторами азартних ігор відповідей на такі запити;

процедура  надсилання КРАІЛ запитів на отримання інформації, у тому числі  письмових пояснень, відео- та аудіозаписів від рекламодавців, виробників та розповсюджувачів реклами, надання якої передбачено частиною другою статті 26 Закону України «Про рекламу», та надання ними відповідей на такі запити.

Проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення, відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: у паперовій формі на поштову адресу: вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua  (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...