ГоловнаПроєкти регуляторних актів26.01.2022, 13:49

Доопрацьований проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Переліку звітності організаторів азартних ігор та Порядку подання звітності організаторами азартних ігор»

Повідомляємо про оприлюднення доопрацьованого проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Переліку  звітності організаторів азартних ігор  та Порядку подання звітності організаторами азартних ігор» (далі – проєкт рішення) розробленого на виконання пункту 10 частини першої статті 8 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» та абзацу сімнадцятого підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891, якими визначено, що КРАІЛ відповідно до покладених на неї завдань реалізує державну політику у сфері організації та проведення азартних ігор, зокрема, шляхом затвердження переліку, форм та порядку подання звітності організаторами азартних ігор.

Проєктом рішення пропонується затвердити Перелік звітності організаторів азартних ігор та Порядок подання звітності організаторами азартних ігор.

Проєкт рішення доопрацьовано за результатами зауважень та пропозицій що надійшли в період проведення електроних консультацій від Громадської спілки «Всеукраїнська Рада Гемблінгу».

Доопрацьований проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11;

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01601 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua  (обґрунтовані зауваження та пропозиції до доопрацьованого проєкту рішення з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...