ГоловнаПроєкти регуляторних актів15.03.2021, 19:08

Доопрацьований проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Вимог до Державної системи онлайн-моніторингу»

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Вимог до Державної системи онлайн-моніторингу» (далі – проєкт рішення) розроблено на виконання вимог пункту 25 частини першої статті 8 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» та абзацу тридцять п'ятого підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891.  Проєкт рішення доопрацьовано за результатами розгляду зауважень та пропозицій, що надійшли від заінтересованих органів.

Проєктом рішення пропонується затвердити Вимоги до Державної системи онлайн-моніторингу, якими зокрема передбачено, що Державна система онлайн-моніторингу є основним інструментом здійснення Комісією з регулювання ринку азартних ігор та лотерей функції з державного нагляду (контролю) за діяльністю у сфері організації та проведення азартних ігор.

Проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей у розділі «Проєкти регуляторних актів». Зауваження та пропозиції до проєкту рішення можуть надсилатися протягом 30 днів з дня його оприлюднення до Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей: вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001, або в електронному вигляді на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...