ГоловнаІнформаційні повідомлення у сфері ліцензування19.12.2023, 13:13

Оновлено Календар подання звітності на 2024 рік

Відповідно до Порядку подання звітності організаторами азартних ігор, затвердженого рішенням КРАІЛ від 22.04.2022 № 135, організатори азартних ігор зобов’язані подавати звітність у такі строки:                                    

  • фінансова звітність або консолідована фінансова звітність – у строки, визначені Порядком подання фінансової звітності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2000 року № 419;
  • звіт організатора азартних ігор, звіт про вжиті заходи для профілактики та боротьби з ігровою залежністю (лудоманією) – не пізніше 25 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

Вказані строки подання звітності організаторами азартних ігор відображаються в Календарі подання звітності на 2024 рік, що розміщений на офіційному вебсайті КРАІЛ.

Виходячи з положень Закону України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни», усі організатори азартних ігор, які з огляду на об’єктивні причини не могли належним чином відзвітувати, мають це зробити протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни.

В умовах воєнного стану інформація, що надходить від організаторів азартних ігор, у тому числі відповідна звітність, надає можливість КРАІЛ забезпечувати належний моніторинг за діяльністю у сфері організації та проведення азартних ігор, що дозволяє своєчасно виявляти проблемні питання та реагувати на них.

Відповідно, КРАІЛ наголошує на необхідності вжиття організаторами азартних ігор заходів, спрямованих на належне формування та подання до КРАІЛ звітності у визначених порядку та строки.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...