ГоловнаІнформаційні повідомлення у сфері ліцензування26.09.2023, 13:55

Щодо актуалізації контактних засобів зв’язку ліцензіатів

Для організації належної взаємодії та обміну інформацією між КРАІЛ та організаторами азартних ігор звертаємо увагу на необхідність своєчасного повідомлення Уповноваженого органу про зміну засобів зв’язку.

На жаль, війна триває, деякі організатори азартних ігор змінюють своє місцезнаходження, адресу електронної пошти тощо, і не завжди КРАІЛ отримує інформацію про такі зміни та, відповідно, не має змоги здійснювати належну взаємодію та обмін інформацією з ліцензіатами.

Стаття 15 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» визначає обов’язки організатора азартних ігор. Зокрема, повідомляти Уповноваженому органу про будь-які зміни даних, зазначені у документах організатора азартних ігор, що зберігаються в ліцензійній справі впродовж строку, встановленого законом. Ліцензійні умови провадження діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор також зобов’язують ліцензіата повідомляти органу ліцензування про будь-які зміни даних, зазначених у документах організатора азартних ігор, що зберігаються в ліцензійній справі, протягом одного місяця з дня, наступного за днем їх настання. Інформація про зміни даних надсилається у будь-який зручний для ліцензіата спосіб (нарочно, поштовим відправленням або в електронному вигляді) у довільній формі разом з документами або засвідченими в установленому порядку копіями, які підтверджують такі зміни.

Тому, звертаємо увагу на необхідність забезпечення заходів щодо отримання ліцензіатами кореспонденції за своїм місцезнаходженням і повідомлень в електронному вигляді за адресою електронної пошти, зазначеною у заяві про отримання ліцензії, та, у разі змін вказаних засобів зв’язку, своєчасно повідомляти про такі зміни.

Це забезпечить, у тому числі, своєчасне інформування ліцензіатів про робочі зустрічі, консультації з громадськістю та інші заходи, що проводяться за ініціативою КРАІЛ.

Крім того, задля забезпечення вказаного інформування, ліцензіати можуть за власною ініціативою в довільній формі надати інформацію щодо засобів телефонного зв’язку. 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...