ГоловнаІнформаційні повідомлення у сфері ліцензування21.08.2023, 09:18

Не менше 50 гральних автоматів має бути розміщено у залах гральних автоматів

КРАІЛ звертає увагу організаторів азартних ігор у залах гральних автоматів на вимоги законодавства у сфері організації та проведення азартних ігор в Україні в частині кількості гральних автоматів, які можуть розміщуватись у залі гральних автоматів.

Організатор азартних ігор у залах гральних автоматів розпочинає свою діяльність з організації та проведення азартних ігор у залі гральних автоматів після отримання ліцензії на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у залах гральних автоматів та ліцензій на кожен гральний автомат.

Одна ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у залах гральних автоматів дозволяє розмістити в приміщеннях залів гральних автоматів не більше 250 гральних автоматів.

Організатор азартних ігор на гральних автоматах забезпечує розміщення грального обладнання у кількості не менше 50 гральних автоматів у одному залі гральних автоматів.

Передбачено, що після отримання ліцензії організатор азартних ігор зобов’язаний повідомити органу ліцензування про відкриття залу гральних автоматів не менше ніж за три робочих дні до такого відкриття, у разі закриття  ­– протягом трьох робочих днів після такого закриття.

Таким чином, у разі, якщо кількість гральних автоматів, розміщених у залі гральних автоматів, менше 50, організатор азартних ігор має припинити роботу грального закладу та повідомити КРАІЛ про його закриття.

У разі наявності необхідної кількості гральних автоматів у залі гральних автоматів організатору азартних ігор необхідно повідомити КРАІЛ про відкриття залу гральних автоматів.

Перевірити інформацію про видані ліцензії на гральні автомати відповідно до місця розташування грального закладу можна на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Реєстри та переліки» або за посиланням https://www.gc.gov.ua/files/ Reestri/2023/zal%20avtomat_14_08.pdf.

Звертаємо увагу, що недотримання організатором азартних ігор вимог законодавства у сфері організації та проведення азартних ігор є підставою для прийняття рішення про анулювання ліцензії.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...