ГоловнаІнформаційні повідомлення у сфері ліцензування15.05.2023, 16:52

Звітність організаторів азартних ігор: висновки за результатами 2022 звітного року

Керуючись положеннями Закону України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни», певна частина організаторів азартних ігор користується своїм правом щодо неподання звітності під час дії воєнного стану.

Так, звітність організаторів азартних ігор за 2022 звітний рік (зокрема за І квартал, перше півріччя, 9 місяців та за рік) подали лише 40% організаторів азартних ігор. 

За результатами опрацювання звітності організаторів азартних ігор, поданої впродовж 2022 звітного року, КРАІЛ виділила кілька типових питань, на які варто звернути увагу організаторам азартних ігор, що дозволить уникнути найпоширеніших помилок під час формування звітності.

Пропонуємо організаторам азартних ігор до ознайомлення перелік найпоширеніших помилок з метою врахування наведеної інформації під час формування звітних даних. 

Нагадаємо, Рішенням КРАІЛ від 22 квітня 2022 року № 135 затверджено перелік звітності та порядок подання звітності організаторами азартних ігор. 

Усі організатори азартних ігор, які з огляду на об’єктивні причини не могли належним чином відзвітувати за 2021 та 2022 роки, мають це зробити протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни. 

В умовах воєнного стану інформація, що надходить від організаторів азартних ігор, у тому числі звітність, надає можливість КРАІЛ належно проводити моніторинг діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор, що дозволяє своєчасно виявляти проблемні питання та реагувати на них. 

Відповідно КРАІЛ вчергове наголошує на необхідності вжиття організаторами азартних ігор заходів, спрямованих на належне формування та подання до КРАІЛ звітності у встановлені строки.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...