ГоловнаЕлектронні консультації15.12.2023, 15:56

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2020 р. № 1341»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2020 р. № 1341» (далі – проєкт постанови), розробленого з метою приведення нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України у відповідність із Законом України «Про адміністративну процедуру», а також іншими законодавчими та підзаконними нормативно-правовими актами.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту постанови (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення, — (044) 590 57 13.

Відповідальна особа — Вікторія Кобець, заступник директора департаменту – начальник відділу стандартів ліцензування та сертифікації  департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ у рубриці «Консультації з громадськістю».

Проєкт постанови

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Звіт про результати проведення громадського обговорення

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...