ГоловнаЦікаві статті19.05.2023, 13:55

Самоконтроль та самообмеження

Законом України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» передбачено можливість обмеження гравця в участі в азартних іграх строком від 6 місяців до 3 років шляхом внесення відомостей про себе до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх.

Проте бувають випадки, коли гравець не може визначитись, а саме: усвідомлює, що не може повністю контролювати процес азартної гри і всі можливі негативні наслідки та, водночас, має бажання інколи спробувати удачу.

Вихід є!

Одним із Принципів відповідальної гри є самоконтроль та самообмеження – гравець має право обмежити свою участь в азартних іграх шляхом встановлення особистих обмежень, а також ліміту коштів, які він бажає витратити на азартну гру.

Таким чином, перед початком гри ви можете визначити для себе суму коштів, які бажаєте витратити на азартну гру, встановити тривалість участі в азартній грі чи інші особисті обмеження.

Нагадуємо, що організатори азартних ігор зобов’язані дотримуватись вимог законодавства у сфері азартних ігор, зокрема Принципів відповідальної гри.

У разі відмови у задоволенні прохання про встановлення особистих обмежень чи виявленні інших порушень законодавства у сфері азартних ігор, ви можете повідомити про такі факти КРАІЛ, заповнивши спеціальну форму повідомлення про порушення, розміщену на офіційному вебсайті КРАІЛ за посиланням.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...