ГоловнаПроєкти регуляторних актів01.03.2021, 16:09

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку стажування громадян із числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей»

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку стажування громадян із числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей» (далі – проєкт рішення) розроблено на виконання вимог частини дев’ятої статті 48 Закону України «Про державну службу» та абзацу другого підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891.

Проєктом рішення пропонується затвердити Порядок стажування громадян із числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, яким буде визначено процедуру організації стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби  в апараті КРАІЛ.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення можуть надсилатися протягом 30 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ: поштою - вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001, або електронною поштою на: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...