ГоловнаПроєкти регуляторних актів24.02.2021, 17:52

Доопрацьований проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядків формування і ведення реєстрів у сфері організації та проведення азартних ігор»

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядків формування і ведення реєстрів у сфері організації та проведення азартних ігор» (далі – проєкт Рішення) розроблено на виконання вимог Закону України від 14.07.2020 № 768-IX «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» з метою затвердження Уповноваженим органом порядку ведення реєстрів у сфері організації та проведення азартних ігор, порядку включення інформації, внесення змін до таких реєстрів, виключення інформації з реєстрів проєкт Рішення доопрацьовано за результатами розгляду зауважень та пропозицій, що надійшли від заінтересованих органів.

Зауваження та пропозиції до проєкту Рішення можуть надсилатися протягом 30 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ: поштою - вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001, або електронною поштою на: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...