ГоловнаНовини23.04.2024, 11:39

КРАІЛ провела лекцію для курсантів одного з вищих навчальних закладів

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей продовжує активну просвітницьку діяльність, спрямовану на підвищення рівня обізнаності громадян щодо ігрової залежності.

17–18 квітня 2024 року Голова КРАІЛ Іван Рудий, членкиня КРАІЛ Христина Дутка та працівники відділу відповідальної гри та запобігання вираженій ігровій залежності (лудоманії) КРАІЛ провели лекції для курсантів одного з вищих військових навчальних закладів з метою профілактики та запобігання ігровій залежності. Під час лекцій представники КРАІЛ розповіли про ризики, пов’язані з безконтрольною участю в азартних іграх, небезпеку участі в нелегальних азартних іграх, а також про можливі наслідки.

У ході зустрічі курсанти активно ставили запитання та були залучені до обговорення, що свідчить про актуальність та важливість теми.

Такі інформаційно-просвітницькі заходи спрямовані на формування свідомого та відповідального ставлення до азартних ігор серед молоді, зокрема, у військовому середовищі, що важливо для забезпечення стабільності та безпеки суспільства.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...