ГоловнаНовини09.04.2024, 08:13

Понад 190 заяв про отримання ліцензій у сфері азартних ігор надійшло до КРАІЛ у І кварталі 2024 року

Упродовж січня-березня 2024 року до Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей надійшло 194 заяви про отримання ліцензій у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор. За результатами розгляду відповідних заяв, КРАІЛ було прийнято рішення про видачу 152 ліцензій, з них:

- 3 ліцензії на провадження діяльності з надання послуг у сфері азартних ігор;

- 1 ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет;

- 9 ліцензій на гральні столи;

- 1 ліцензія на гральний стіл з кільцем рулетки;

- 138 ліцензій на гральні автомати (у т.ч. з урахуванням заяв, що надійшли наприкінці 2023 року).

Водночас по 2 заявам прийняті рішення про залишення заяв про отримання ліцензій без розгляду, оскільки документи, були подані не в повному обсязі та не містили даних, які обов’зково вносяться до них.

Також КРАІЛ було прийнято 1 рішення про відмову у видачі ліцензій.

Загальна кількість поданих до КРАІЛ заяв на одержання дозволів, що підтверджують відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі вимогам Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», протягом І кварталу 2024 року становить 6, з них прийнято рішення про видачу 2 дозволів.

Нагадуємо, що з актуальною інформацією щодо наявності у суб’єктів господарювання ліцензій у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор можна ознайомитися на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Головна/Реєстри та переліки»  або за посиланням.

 

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...