ГоловнаНовини26.02.2024, 11:34

Розпочато формування нового складу Консультаційно-експертної ради КРАІЛ

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомляє про початок процедури формування нового складу Консультаційно-експертної ради КРАІЛ (далі – Рада). Відповідне рішення було прийнято на засіданні КРАІЛ, що відбулося 22 лютого.

До складу Ради можуть бути обрані (за згодою) представники інститутів громадянського суспільства, іноземні науковці і практикуючі спеціалісти, які за характером своєї діяльності є професіоналами (експертами) у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері, що відповідають критеріям відбору і оцінки кандидатів в члени Ради.

З критеріями відбору, переліком документів та іншою інформацією, необхідною для участі у відборі, можна ознайомитися за посиланням.

 

Довідково.

Консультаційно-експертна рада КРАІЛ є постійно діючим на громадських засадах дорадчим органом КРАІЛ, що бере участь в обговоренні проєктів документів, які розробляються та/або розглядаються КРАІЛ, з метою підготовки рекомендацій та пропозицій з питань державного регулювання у сфері азартних ігор та у лотерейній сфері.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...