ГоловнаНовини21.02.2024, 11:42

Набрав чинності Порядок функціонування Державної системи онлайн-моніторингу

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомляє про набрання чинності 20 лютого 2024 року постановою Уряду «Про затвердження Порядку функціонування Державної системи онлайн-моніторингу».

Порядок, зокрема визначає механізм функціонування та експлуатації, перелік користувачів та обсяг прав доступу для різних користувачів Державної системи, порядок її взаємодії з організаторами азартних ігор та КРАІЛ.

Також документ визначає структуру Державної системи, вимоги для авторизації та до захисту інформації, яка обробляється в ній.

Детальніше за посиланням.

 

Довідково.

Державна система онлайн-моніторингу – це спеціалізований програмно-апаратний комплекс, призначений для моніторингу господарської діяльності організаторів азартних ігор, забезпечення відповідності ліцензійним умовам та технічним стандартам; отримання або передачі інформації в режимі реального часу від (до) відповідного грального обладнання через Інтернет або інші канали зв’язку; накопичення та реєстрації інформації про прийняті ставки, виплачені виграші (призи), здійснені виплати та інші операції, пов’язані з організацією та проведенням азартних ігор тощо.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...