ГоловнаНовини21.12.2023, 08:47

Заява про обмеження: підстава подання – перевищення витрат на гру над особистими доходами гравця

КРАІЛ продовжує серію публікацій, присвячену підставам для подання заяви про обмеження у відвідуванні гральних закладів та в участі в азартних іграх.

У цій публікації ми розповімо про найпоширенішу підставу для обмеження гравця, яку обирають рідні під час заповнення заяви – перевищення витрат на гру над особистими доходами гравця, що ставить гравця або його сім’ю у скрутне матеріальне становище.

При обранні такої підстави обмеження в обґрунтуванні можна зазначити інформацію:

- про участь особи в азартних іграх (тривалість гри, здатність її припинити тощо) та їх вплив на гравця, його родинні відносини чи інші сфери життя;

- щодо доходів гравця (працює / безробітний, відомості про заробітну плату, її розмір, інші доходи тощо);

- щодо витрат гравця на азартні ігри та їх вплив на його фінансове становище або сім’ї;

- про фінансові позики (кредити, займи), які гравець отримав та використав для участі в азартних іграх (зазначається за наявності);

- про інші відомості, обставини, докази, які, на думку заявника, підтверджують обґрунтування підстави обмеження;

- щодо мети застосування такого обмеження (для захисту фінансового стану особи / сім’ї, для уникнення негативних наслідків участі в азартних іграх тощо).

Звертаємо увагу, що формулювати обґрунтування необхідно чітко, вказуючи на конкретні факти та зв’язки між участю в азартних іграх і обраною підставою для обмеження. Крім цього, надані до заяви документи мають бути засвідчені особою, якою вони подані (крім оригіналів).

Детальніше про підстави для подання заяви про обмеження читайте за посиланням.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...