ГоловнаНовини18.12.2023, 08:57

За ініціативи Голови КРАІЛ створено робочу групу з питань реклами азартних ігор при КЕР КРАІЛ

За ініціативи Голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Івана Рудого при Консультаційно-експертній раді КРАІЛ було створено робочу групу з питань реклами азартних ігор. Про це він повідомив під час робочої зустрічі з представниками рекламної індустрії.

За словами Івана Рудого, завданням робочої групи буде вирішення актуальних питань, які виникають під час розповсюдження реклами у сфері азартних ігор.

«Вже зараз бачимо численні порушення у сфері реклами азартних ігор. Ми їх фіксуємо і без штрафувань не обійдемось. Але водночас ми готові максимально сприяти розвитку бізнесу, який відповідальний перед законом. Наш ідеальний трикутник партнерства — держава, бізнес, громадськість. Держава — на місці, бізнес також, а у ролі громадськості виступатиме дорадчий орган КРАІЛ — Консультаційно-експертна рада», — наголосив Голова КРАІЛ.

Також під час заходу учасники обговорили питання розповсюдження реклами на вебсайтах держави-агресора та забороненого рекламного контенту (продакт-плейсмент) у соцмережах, обмінялися думками щодо актуальних питань у сфері рекламування азартних ігор в Інтернеті.

В обговоренні взяли участь представники Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, ВГО «Всеукраїнська рекламна коаліція», ГС «Ініціатива чисте небо», ГС «Асоціація операторів зовнішньої реклами України», ГО «Українська Асоціація Маркетингу» та інші.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...