ГоловнаНовини15.09.2023, 08:40

КРАІЛ взяла участь у вебінарі Міжнародної асоціації радників у сфері азартних ігор (IAGA)

Співробітники Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей 13 вересня долучилися до міжнародного вебінару, присвяченого зростаючій ролі технологій у сфері організації та проведення азартних ігор, який було організовано Міжнародною асоціацією радників у сфері азартних ігор (IAGA).

Вебінар відбувся за участі представників іноземних органів державного регулювання сфери гемблінгу, міжнародних IT-компаній – лідерів з розробки цифрових рішень на ринку азартних ігор, які поділилися власними напрацюваннями та досвідом використання цифрових інструментів з підвищення ефективності збору та аналізу даних, зокрема під час розробки та актуалізації нормативно-правового регулювання сфери азартних ігор.

Учасники заходу також обмінялися думками щодо поширення технологій штучного інтелекту (AI) та їх ролі на ринку азартних ігор в найближчому майбутньому.

Особливу увагу присутніх на вебінарі було приділено обговоренню питань  використання сучасних технологій для досягнення операційних цілей державного регулювання та нагляду (контролю) за ринком азартних ігор, а також досвіду впровадження цифрових рішень для прискорення розслідування правопорушень, зокрема фінансових та досягнення цілей відповідальної гри.

Довідково. Міжнародна асоціація радників у сфері азартних ігор (IAGA) проводить форум для обговорення проблем, з якими сьогодні стикається сфера гемблінгу. Мета асоціації полягає в тому, щоб об’єднати експертів-консультантів і через спільний досвід і освіту вплинути на розвиток сфери азартних ігор. До членів асоціації входять провідні юристи галузі, керівники вищої ланки, фінансові радники, регулятори, консультанти і науковці.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...