ГоловнаНовини30.08.2023, 13:13

Стосовно забезпечення реалізації вимог Закону України «Про публічні електронні реєстри»

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей на засіданні прийняла рішення щодо схвалення доопрацьованого проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функціонування публічних електронних реєстрів у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері».

Законопроєктом передбачається оптимізувати реєстри, повноваження щодо ведення яких покладено на КРАІЛ, шляхом їх об’єднання в: Єдиний реєстр у сфері організації та проведення азартних ігор та Єдиний реєстр у лотерейній сфері.

Реалізація положень законопроєкту також забезпечить розширення функціоналу реєстрів, можливість використання сучасних сервісів для верифікації даних та взаємодії з іншими державними реєстрами. Таким чином, реєстри КРАІЛ стануть частиною єдиного транспарентного інформаційного середовища України.

Положеннями законопроєкту передбачається також удосконалення ведення Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, та його інтеграція з державними ресурсами.

 

Детальніше за посиланням.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...