ГоловнаНовини22.05.2023, 15:50

Торгівля ігровими акаунтами – це шахрайство

КРАІЛ, виконуючи функцію захисту прав гравців, виявила новий спосіб шахрайства – торгівлю акаунтами на вебсайтах з азартними іграми, в тому числі на тих, які перебувають під санкціями.

Для купівлі та продажу пропонуються клієнтські рахунки з різними привілейованими статусами, великими сумами на ігровому балансі, значним оборотом здійснених ставок, які за обіцянками продавців підвищують шанси на виграш чи гарантують велику кількість бонусних пропозицій.

Як регулятор у сфері азартних ігор, КРАІЛ радить не піддаватись на такі «заманливі» пропозиції, в тому числі щодо можливості в подальшому вивести виграш через криптовалюту чи віртуальні банківські картки!

Адже відповідно до Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» акаунти є персоніфікованими і ними може користуватись тільки власник, на ім’я якого створено такий рахунок!

У разі спроб здійснення внесення коштів іншою особою чи виведення виграшів на рахунки не власника акаунту, такий гравець може бути назавжди заблокований організатором азартних ігор за шахрайські дії, без можливості повернути наявні на рахунку кошти.

Отже, купуючи чужі акаунти чи продаючи свої, ви можете стати співучасником незаконних гемблінгових схем.

КРАІЛ вкотре закликає грати відповідально та дотримуватися законодавства в сфері азартних ігор!

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...