ГоловнаНовини21.04.2023, 12:58

КРАІЛ провела круглий стіл: учасники підпишуть меморандум


20 квітня Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей провела круглий стіл на тему «Соціальна відповідальність у сфері азартних ігор», під час якого учасники обговорили напрацювання комплексної системи заходів, спрямованих на запобігання ігровій залежності.

У заході взяли участь Голова КРАІЛ Іван Рудий, членкині КРАІЛ Олена Водолажко та Христина Дутка, а також представники Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Державної регуляторної служби України, а також представники Громадської спілки «Центр відповідальної гри», Громадської спілки «Всеукраїнська Рада Гемблінгу» та Консультаційно-експертної ради КРАІЛ.

За словами Голови КРАІЛ Івана Рудого, тільки спільними зусиллями можливо досягти максимального результату в створенні потужної системи, що буде працювати ефективно.

«Коли ми об’єднаємо зусилля і направимо в одне русло, тільки тоді буде класний результат. Дуже хочу, щоб ми рухалися синхронно та усі наші напрацювання з’єднали воєдино і отримали ефективну комплексну систему заходів, спрямованих на запобігання ігровій залежності», — зазначив Іван Рудий.

За результатом круглого столу, учасники заходу домовилися щодо підписання меморандуму про співпрацю та подальшу роботу у цьому напрямі.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...