ГоловнаНовини28.03.2023, 14:03

КРАІЛ провела обговорення щодо поточних проблем грального бізнесу у здійсненні банківських операцій

22 березня Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей провела робочу зустріч із представниками Національного банку України, присвячену питанням блокування банківських операцій (транзакцій), які надходять від легального грального бізнесу. Захід відбувся у форматі відеоконференції.

Мета — визначити пріоритетні напрями співпраці з Національним банком України щодо вирішення проблем організаторів азартних ігор, пов’язаних зі збільшенням терміну проведення банківських операцій на користь своїх клієнтів за кодом категорії продавця (Merchant category code — «азартні ігри»).

Адже останнім часом суттєво збільшилася кількість нетипових звернень на «гарячу лінію» КРАІЛ та повідомлень про порушення у сфері, зокрема, щодо блокування гравцям виплат в азартних іграх, що проводяться в мережі Інтернет. Також про стурбованість ситуацією, що склалася, повідомляли й організатори азартних ігор.

Крім того, КРАІЛ було порушене питання щодо механізму забезпечення виплат виграшів з боку організаторів, стосовно яких застосовані санкції.

За результатами онлайн-зустрічі були узгоджені подальші кроки щодо пошуку оптимальних шляхів вирішення існуючої проблеми для грального бізнесу та надавачів фінансових послуг.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...