ГоловнаНовини14.03.2023, 16:06

КРАІЛ щодо Рішення РНБО про застосування санкцій

Рада національної безпеки і оборони України застосувала персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до юридичних осіб,зокрема до організаторів азартних ігор, що мають чинні ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор. Відповідне рішення введено в дію Указом Президента України від 10 березня 2023 року №145/2023.

Так, до санкційного списку потрапили:

  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Поінтлото» (Limited Liability Company «Pointloto»), № 275 додатка 2 до Рішення;
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Покерматч.ЮА» (Limited Liability Company «Pokermatch.UA»), № 280 додатка 2 до Рішення;
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «ПАРІМАТЧ» (Limited Liability Company «Parimatch»), № 281 додатка 2 до Рішення.

Одним із видів обмежувальних заходів відповідно до Закону України «Про санкції», що застосовується до вищевказаних юридичних осіб, є анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує державне регулювання діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор та лотерей, особливості якого обумовлюються завданнями та повноваженнями і полягають, зокрема, в його колегіальності шляхом прийняття рішень за наявності кворуму.

Також КРАІЛ бере участь у формуванні, реалізації та моніторингу ефективності державної санкційної політики з питань, що належать до її компетенції.

Відповідно Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей будуть здійснені необхідні заходи, спрямовані на реалізацію персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), щодо зазначених вище юридичних осіб у вигляді анулювання або зупинення ліцензій на відповідному правомочному засіданні за наявності кворуму.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...