ГоловнаНовини06.03.2023, 16:59

КРАІЛ взяла участь у робочій зустрічі з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей взяла участь у заході з метою ознайомлення з принципами та алгоритмом роботи Міжвідомчої робочої групи з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності.

У заході взяли участь членкиня КРАІЛ Олена Водолажко, представники департаменту методології КРАІЛ, заступник Міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олексій Соболев та представники департаменту регуляторної політики та підприємництва Мінекономіки.

Основним завданням Міжвідомчої робочої групи є оптимізація процедури застосування інструментів державного регулювання господарської діяльності та удосконалення нормативно-правової бази щодо переведення в електронну форму ліцензій, документів дозвільного характеру, результатів надання публічних (електронних публічних), зокрема адміністративних послуг.

Засідання Міжвідомчої робочої групи з питань, віднесених до компетенції КРАІЛ, заплановано на квітень-травень 2023 року.

Презентацію Міністерства економіки щодо роботи Міжвідомчої робочої групи можна переглянути за посиланням.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...