ГоловнаНовини27.02.2023, 09:31

КРАІЛ організовано проведення міжвідомчої наради щодо протидії забороненим азартним іграм та гральним закладам

За ініціативи Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей проведено третю Міжвідомчу робочу нараду, присвячену вдосконаленню пріоритетних напрямів співпраці державних органів та координації зусиль, необхідних для реагування та вжиття заходів з протидії забороненим азартним іграм та гральним закладам.

У заході взяли участь членкині КРАІЛ Олена Водолажко та Христина Дутка, а також представники апарату КРАІЛ, представники Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Бюро економічної безпеки України, Національного банку України, Державної податкової служби України та Служби безпеки України.

Під час наради було обговорено:

  • результати поточної діяльності у боротьбі з нелегальною діяльностю з організації та проведення азартних ігор у мережі Інтернет;
  • вдосконалення напрямів співпраці;
  • актуальні проблеми у боротьбі з нелегальним бізнесом;
  • вдосконалення механізмів правового регулювання з протидії функціонуванню заборонених азартних ігор та гральних закладів.

Ефективна взаємодія органів державної влади з протидії нелегальній діяльності з організації та проведення азартних ігор забезпечить належний захист прав гравців, адекватні конкурентні умови функціонування ринку азартних ігор, що, своєю чергою, збільшить надходження до державного бюджету.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...