ГоловнаНовини08.11.2022, 12:27

КРАІЛ спільно з СБУ продовжують забезпечувати дотримання законодавства організаторами азартних ігор

Сьогодні як ніколи важливо невідкладно та ефективно реагувати на наявні загрози національним інтересам України. Особливо актуальними є питання проведення заходів, направлених на перевірку дотримання організаторами азартних ігор обмежень, встановлених законодавством щодо відсутності будь-яких зв’язків з державою-агресором. 

КРАІЛ  було проведено спільну робочу зустріч з фахівцями Служби безпеки України з метою узгодження ефективного механізму взаємодії щодо реалізації заходів, спрямованих на нейтралізацію загроз національним інтересам України.

Так, з урахуванням інформації отриманої від Служби безпеки України, що може свідчити про наявність опосередкованих відносин контролю резидентами рф над діяльністю певних організаторів азартних ігор, Комісією розпочато перевірку такої інформації та достовірності відомостей у документах, поданих ліцензіатами для отримання відповідних ліцензій. 

КРАІЛ наголошує на необхідності неухильного дотримання організаторами азартних ігор вимог законодавства щодо заборони управління діяльністю ліцензіатів резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України, у тому числі шляхом здійснення опосередкованого чи іншого контролю, недопустимості будь-яких звʼязків організаторів азартних ігор з державами-агресорами.

У разі виявлень порушень з боку організатора азартних ігор – ліцензію буде анульовано. Позиція Комісії у цьому питанні є незмінною: жоден ліцензіат, що не дотримується вимог законодавства, не буде працювати в Україні!

КРАІЛ висловлює вдячність Службі безпеки України за співпрацю та злагоджену координацію зусиль.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...