ГоловнаНовини11.10.2022, 08:52

Щодо сплати щорічних ліцензійних платежів під час дії воєнного стану

Військова агресія з боку росії завдала масштабних збитків українському бізнесу, особливо на Сході й Півдні України. Оборона нашого суверенітету і міжнародно визнаних кордонів коштує країні мільярди. Окрім того, держава піклується про підтримання нашої інфраструктури, соціальних виплат тощо. Тому сьогодні важливо стимулювати та посилювати економічний фронт. Робота бізнесу є невід’ємною частиною функціонування цього процесу. Це також дозволяє зберігати та надавати нові робочі місця і збагачувати Держбюджет.

Ринок азартних ігор не є виключенням. Надходження до бюджету у вигляді сплати податків, зборів та ліцензійних платежів так само наближають нас до нашої перемоги.

Тож, вчергове, нагадуємо положення Закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», що, зокрема, регулює  порядок проведення оплати за ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор:

▪️ щорічна плата за ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор, а також за ліцензії на гральний автомат, гральний стіл, букмекерський пункт за кожен рік дії ліцензії сплачується не пізніше, ніж за тридцять днів до початку кожного наступного року дії ліцензії.

▪️ розмір плати за ліцензію визначається розміром мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня року, в якому приймається рішення про видачу ліцензії, та сплачується щорічно рівними частинами.

Довідково. З інформацією про казначейські рахунки щодо сплати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері організації і проведення азартних ігор можна ознайомитися на сайті КРАІЛ у розділі «Послуги»/«Казначейські рахунки, щодо сплати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері організації і проведення азартних ігор».

❗️Звертаємо увагу, що у призначенні платежу необхідно зазначати номер та дату рішення КРАІЛ, на підставі якого видана ліцензія у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор.

11.10.2022.png

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...